Derks Optiek en Hoortechniek - Biljartbril

Een beter gemiddelde begint bij een biljartbril

De biljartbril van Derks Optiek & Hoortechniek is speciaal ontwikkeld voor het biljarten. De bril is ultra licht, zit uiterst comfortabel en ziet er ook nog eens goed uit. De biljartbril bestaat uit: lichtmetalen veren (poten), onbreekbare glazen, superontspiegeling, cleancoat en een hardingslaag. De biljartbril is verkrijgbaar vanaf € 299,- inclusief glazen.

Ongehinderd zicht op uw spel

Derks Optiek & Hoortechniek Druten gaat een stap verder met de biljartbril door een speciale oogmeting aan te bieden. Hiermee kunnen wij exact bepalen welke correctie het best bij uw favoriete spel past.

Omdat u bij het biljarten vanuit een lage hoek over de keu kijkt, kijkt u met een normale bril al snel over uw glazen of tegen uw montuur aan. Dit belemmert uw spel enorm. Bij een biljartbril van Derks Optiek & Hoortechniek ontbreekt het montuur en zijn de pads zo geplaatst dat de bril hoger op de neus staat. Hierdoor heeft u vanuit iedere hoek ongehinderd zicht op uw spel!

Maak nu een afspraak en verbeter uw spel ogenblikkelijk.

Een biljartbril is maatwerk

De biljartbril wordt op maat gemaakt, aangepast aan uw ogen, neus en oren.

Biljartbril 360 graden

Bekijk de biljartbril vanuit alle hoeken door met uw muis (of vinger) over bovenstaande afbeelding te slepen. Let daarbij op het ontbreken van het montuur en de plaats van de pads.

De MKH POLA-test is door prof. Dr. H.J. Haase ontwikkelt. Door middel van gepolariseerde glazen in een pasbril worden uw ogen getest op binoculair en stereoscopisch zien.

Derks Optiek & Hoortechniek gaat een stap verder met de biljartbril door een speciale oogmeting aan te bieden. Hiermee kunnen wij exact bepalen welke correctie het best bij uw favoriete spel past. Deze MKH test is standaard bij de prijs inbegrepen … lees meer

Derks Optiek & Hoortechniek

Contactlens

Maak nu online een afspraak
… of kom langs in onze winkel


Markt 1d, 6651 BC Druten
Telefoon:  0487 - 511 630


Openingstijden

Maandag

13.00 - 18.00

Dinsdag

9.00 - 18.00

Woensdag

9.00 - 18.00

Donderdag

9.00 - 18.00

Vrijdag

9.00 - 17.30

koopavond 

18.30 - 21.00

Zaterdag

9.00 - 17.00

Online afspraak maken

Optometrisch of orthoptisch onderzoek

Als u een afspraak maakt voor optometrie of orthoptie, houdt u er dan rekening mee dat u gedruppeld kunt worden waardoor u tijdelijk wat wazig gaat zien en uw ogen gevoeliger zijn voor licht. Het is daarom verstandig een zonnebril mee te nemen en niet zelf auto te rijden. Voor dit onderzoek wordt een vergoeding gevraagd van € 69,-. Oogmetingen bij kinderen vanaf 8 jaar worden ook door onze orthoptist met behulp van oogdruppels gedaan, bij kinderen van 10 jaar en ouder is dat normaal gesproken niet meer nodig.