Derks Optiek en Hoortechniek - Audicien

Beter Horen & Verstaan begint bij Derks Optiek & Hoortechniek

Bij Derks Optiek & Hoortechniek kunt u geheel vrijblijvend terecht voor een gratis hoortest. Onze audicien maakt dan een audiogram. Binnen 15 minuten weet u hoe het met uw gehoor is gesteld én of het nodig is een KNO-arts te bezoeken. Een hoortoestel wordt pas afgerekend wanneer u tevreden bent. Wij vragen bij de zorgverzekering na wat u terug krijgt. Daar heeft u geen omkijken naar.

Doe de gratis hoortest

Gehoorverlies komt meestal door natuurlijke slijtage. Daar is medisch gezien weinig aan te doen. Maar gelukkig kan de moderne techniek helpen! In veel gevallen kan een hoortoestel uw gehoorvermindering voor een belangrijk deel compenseren. Doe de gratis hoortest en binnen 15 minuten weet u hoe het met uw gehoor is gesteld!

Een hoortoestel dat bij u past

De audicien bekijkt samen met u welk hoortoestel het beste bij u past én past. Zo nodig maakt hij een afdruk van uw oren om de pasvorm te bepalen. Daarna worden uw hoortoestellen besteld. In sommige gevallen zijn de hoortoestellen die u kunt proberen al in huis. Als uw hoortoestellen klaar zijn, zorgt onze audicien voor het programmeren en aanpassen en wordt u uitgebreid geïnformeerd over het gebruik. Vervolgens probeert u kosteloos het toestel thuis uit. Na twee weken komt u langs voor een tussentijdse controle. De audicien geeft antwoord op uw vragen en verfijnt zo nodig de instellingen van uw hoortoestel.

Goede gehoor­bescherming

Wij zijn officeel dealer van Pluggerz gehoorbescherming. Pluggerz biedt verschillende soorten gehoorbescherming aan. Zo kunt u o.a. universele gehoorbeschermers vinden voor bijvoorbeeld motorrijden, klussen, etc. Daarnaast biedt Pluggerz gespecialiseerde gehoorbescherming aan voor muziek gehoorbescherming, speciaal voor nachtrust slaapdoppen op maat gemaakt en voor water de zwemdoppen op maat.

Professionele gehoorbescherming

Zoekt u een oplossing voor bijvoorbeeld op uw werk dan kunt u terecht bij onze op maat gemaakte gehoorbeschermers (otoplastieken). Op maat gemaakte oordoppen kunnen bescherming bieden oplopend tot 33 dB(A). Meestal worden ze echter afgestemd op de demping die noodzakelijk is op de werkplek, zodat ze niet meer dempen dan strikt noodzakelijk.

Derks Optiek & Hoortechniek

Contactlens

Bel 0487 - 511 630 voor een afspraak
… kom daarna langs in onze winkel.

Markt 1d, 6651 BC Druten
info@derksoptiek-druten.nl
Telefoon:  0487 - 511 630

Openingstijden

Dinsdag 9.00 - 18.00
Woensdag 9.00 - 18.00
Donderdag 9.00 - 18.00
Vrijdag 9.00 - 17.30
koopavond 18.30 - 20.00
Zaterdag 9.00 - 17.00