Derks Optiek en Hoortechniek - Hoorspecialist

Beter Horen & Verstaan begint bij Derks Optiek & Hoortechniek

Bij Derks Optiek & Hoortechniek kunt u geheel vrijblijvend terecht voor een gratis hoortest. Onze hoorspecialisten maken dan een audiogram. Binnen 15 minuten weet u hoe het met uw gehoor is gesteld én of het nodig is een KNO-arts te bezoeken. Een hoortoestel wordt pas afgerekend wanneer u tevreden bent. Wij vragen bij de zorgverzekering na wat u terug krijgt. Daar heeft u geen omkijken naar.

Doe de gratis hoortest

De hoorspecialist van Derks Optiek & Hoortechniek Druten zal uw oren inspecteren en een gehoortest afnemen. Deze bestaat uit een geluidstest (de welbekende piepjestest) eventueel aangevuld met een spraaktest (het nazeggen van woorden die aan uw gehoor worden aangeboden).

Gehoorverlies komt meestal door natuurlijke slijtage. Daar is medisch gezien weinig aan te doen. Maar gelukkig kan de moderne techniek helpen! In veel gevallen kan een hoortoestel uw gehoorvermindering voor een belangrijk deel compenseren. Doe de gratis hoortest en binnen 15 minuten weet u hoe het met uw gehoor is gesteld!

Een hoortoestel dat bij u past

Bij Derks Optiek & Hoortechniek Druten wordt samen met u vakkundig naar een adequate oplossing gekeken om uw spraakverstaan en algehele beleving zover te verbeteren als mogelijk is.

De hoorspecialist bekijkt samen met u welk hoortoestel het beste bij u past én past. Zo nodig maakt hij een afdruk van uw oren om de pasvorm te bepalen. Daarna worden uw hoortoestellen besteld. In sommige gevallen zijn de hoortoestellen die u kunt proberen al in huis. Als uw hoortoestellen klaar zijn, zorgt onze hoorspecialist voor het programmeren en aanpassen en wordt u uitgebreid geïnformeerd over het gebruik. Vervolgens probeert u kosteloos het toestel thuis uit. Na twee weken komt u langs voor een tussentijdse controle. De hoorspecialist geeft antwoord op uw vragen en verfijnt zo nodig de instellingen van uw hoortoestel.

Goede gehoor­bescherming

De Noizezz Orange heeft een demping tot 30 dB en kan worden gebruikt om uw oren te beschermen tegen bijvoorbeeld het windgeruis bij motorrijden of klussen met elektrische gereedschappen. In deze serie is ook lichtere en zwaardere gehoorbescherming verkrijgbaar.

Wij zijn officeel dealer van Noizezz gehoorbescherming. Noizezz biedt verschillende soorten gehoorbescherming aan. Zo kunt u o.a. universele gehoorbeschermers vinden voor bijvoorbeeld motorrijden, klussen, etc. Daarnaast biedt Noizezz gespecialiseerde gehoorbescherming aan voor muziek gehoorbescherming, speciaal voor nachtrust slaapdoppen op maat gemaakt en voor water de zwemdoppen op maat.

Professionele gehoorbescherming

Zoekt u een oplossing voor bijvoorbeeld op uw werk dan kunt u terecht bij onze op maat gemaakte gehoorbeschermers (otoplastieken). Op maat gemaakte oordoppen kunnen bescherming bieden oplopend tot 33 dB(A). Meestal worden ze echter afgestemd op de demping die noodzakelijk is op de werkplek, zodat ze niet meer dempen dan strikt noodzakelijk.

Derks Optiek & Hoortechniek

Contactlens

Bel 0487-511 630 voor een afspraak
… kom daarna langs in onze winkel

Markt 1d, 6651 BC Druten
Telefoon:  0487 - 511 630

Openingstijden

Dinsdag

9.00 - 18.00

Woensdag

9.00 - 18.00

Donderdag

9.00 - 18.00

Vrijdag

9.00 - 17.30

koopavond 

18.30 - 20.00

Zaterdag

9.00 - 17.00

Online afspraak maken

Vanwege het coronavirus is het niet mogelijk om online een afspraak te maken.
Bel (tijdens kantooruren) 0487-511 630 voor een afspraak, wij helpen u graag!

Derks Optiek en Hoortechniek is op de reguliere openingstijden geopend, op koopavond (vrijdag) tot 20.00 uur.

In verband met het coronavirus hebben we een aantal aanpassingen wat betreft onze werkwijze:

  • we nemen alle RIVM richtlijnen in acht
  • we werken uitsluitend 1 op 1
  • bel vooraf om een afspraak te maken

Ook hebben wij onze hygiëne maatregelen fors geïntensiveerd.

Voelt u zich niet 100% fit, stel uw bezoek aan onze winkel dan uit naar een later moment. Indien u een afspraak heeft, bel ons dan even om deze te verzetten: 0487 - 511 630.